-21%
-21%A király ketrece

A király ketrece

3 990 Ft 3 152 Ft

A vörös királynő 3.

Készleten

Cikkszám: 141521
Kategória: Szerző: Kiadó: Gabo Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2017-09-21
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Mare Barrow fogságba esett, a villáma nélkül tehetetlen, és az elkövetett végzetes hibái gyötrik. Olyan fiútól függ az élete, akit egykor szeretett, és aki csupa hazugság és árulás. Maven Calore már királyként tovább szövi halott anyja hálóját, hogy megőrizze hatalmát az országa – és a foglya – fölött.
Amíg Mare a palotában raboskodik, az újvérűek és Vörösök csapata továbbra is szervezkedik, készül a háborúra. Nem maradhatnak többé az árnyékban. Calt, a száműzött herceget pedig semmi sem tántoríthatja el attól, hogy visszahozza Mare-t.
A Vörös királynő-sorozat harmadik részében a szövetségeket minden oldalon szakítópróbának vetik alá. Amikor a képességek és az ellenfelek összecsapnak, talán senki sem marad, aki eloltaná a tüzet – és Norta birodalmát az a veszély fenyegeti, hogy porig ég.

VICTORIA AVEYARD East Longmeadow-ban, Massachusetts államban született és nőtt fel, egy olyan városban, ahol a legrosszabb az infrastruktúra az egész Egyesült Államokban. Los Angelesbe költözött, hogy forgatókönyvírásból szerezzen diplomát a Dél-Kaliforniai Egyetemen. Jelenleg ingázik a keleti és a nyugati part között, és kihasználja, hogy íróként és forgatókönyvíróként büntetlenül olvashat és megnézhet egy csomó filmet.

További információk

Szerző

Victoria Aveyard

Kiadó

Gabo Könyvkiadó

Oldalszám

556

Kiadás dátuma

2017-09-21

ISBN

9789634065425

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A király ketrece”értékelése elsőként