-26%
-26%A gyermek

A gyermek

3 990 Ft 2 953 Ft

Készleten

Cikkszám: 142580
Kategória: Szerző: Kiadó: 21. Század Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-11-09
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Miközben London rehabilitáció alatt álló részén lebontanak egy régi házat, a munkások egyike sok éve eltemetett parányi csontvázra bukkan. Kate Waters, a tapasztalt újságíró megsejti, hogy a felfedezés mögött figyelmet érdemlő sztori lappang. Összeüt egy cikket a lapja számára, de teljes tanácstalanságában csak arra képes, hogy feltegyen egy kérdést: Ki az építési területen talált csecsemő?
Miután Kate kutakodni kezd, azzal szembesül, hogy a szálak egy bűncselekményhez vezetnek, mely évtizedekkel korábban megrázta az országot. Egy kisbaba eltűnt egy kórház szülészetéről, és soha nem került elő. A lesújtott szülők azóta sem tudták túltenni magukat a veszteségükön.

De a történetnek ezzel nincs vége, és Kate – házról házra járva – egyre mélyebben alámerül a környék hajdani lakóinak múltjában. Hamarosan azon kapja magát, hogy várakozása ellenére három asszony titkainak lett ismerője, és egyre többet vívódik, vajon mit szabad nyilvánosságra hoznia, és mit nem.

Fiona Barton a Daily Mail és a Daily Telegraph díjnyertes riportere.
Első regénye Az özvegy címmel jelent meg, és világszerte számos elismerést szerzett: többek között felkerült a New York Times Bestseller listájára, a Publishers Weekly a 2016-os év legjobb könyvének választotta, a Goodreads pedig az év legjobb thrillerei közé sorolta.

További információk

Szerző

Fiona Barton

Kiadó

21. Század Kiadó

Oldalszám

350

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-11-09

ISBN

9786155638664

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A gyermek”értékelése elsőként