-21%
-21%A Genf-stratégia

A Genf-stratégia

Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 159 Ft

Készleten

Cikkszám: 142537
Kategória: Szerzők: , Kiadó: IPC
A kiadás időpontja: 2017-11-07
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az egyik legjobb sorozat, amely eredeti Ludlum-karakterek szerepeltetésével készült. “” – Booklist

Washingtonban fontos, a kormánynak dolgozó emberek tűnnek el. Köztük van a szupertitkos drónprogram egyik kódszakértője is – és az elrabolt különösen veszélyes tudás birtokában van. A hekkerek minden, kínvallatással megtudott jelszóval egyre közelebb jutnak ahhoz, hogy átprogramozzák és a saját céljaikra használják a drónokat.
Egy forradalmian új szer kifejlesztésén dolgozó, memóriakutatással foglalkozó tudós paranoid tünetekkel ideggyógyintézetbe kerül. Az anyag ekkor félkész: töröl ugyan bizonyos rossz emlékeket, ám kiszámíthatatlanul jelentkező, súlyos mellékhatásait még nem sikerült kiküszöbölni.
Dzsibutiban, a drónprogram irányító központjának közelében egy szakasz katona a parancsnoka szeme láttára veti magát a mélybe a szakadék pereméről.
Jon Smith és a Covert-One csapata a túszok felkutatására indul, azonban amikor az elsőt sikerül kiszabadítaniuk, nyugtalanító összefüggésekre derül fény. Ha nem kapják el időben azokat, akik visszaélni készülnek a veszélyes szerrel, a kormány irányítása alól kicsúszott drónokkal együtt szörnyű tömegpusztító eszköz kerül a kezükbe…

További információk

Szerző

Jamie Freveletti, Robert Ludlum

Kiadó

IPC

Oldalszám

492

Kiadás dátuma

2017-11-07

ISBN

9789636356286

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A Genf-stratégia”értékelése elsőként