-26%
-26%A fellebbezés

A fellebbezés

Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 953 Ft

Készleten

Cikkszám: 91653
Kategória: Szerző: Kiadó: Geopen Könyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2008-07-22
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Mississippi állam körzeti bíróságán több millió dolláros kártérítésre ítélnek egy vegyszergyártó céget, amely rákkeltő anyagokkal szennyezi egy kisváros ivóvízrendszerét. A cég fellebbezést nyújt be az állam legfelsőbb bíróságára, ahol majd tizenkettőből kilenc esküdtön múlik, hogy az ítéletet megerősítik, vagy semmisnek nyilvánítják.
Ki lesz az a kilenc ember? Hogy fog szavazni? Mielőtt minden eldől, be lehet-e ültetni közéjük valakit, aki a cég érdekeit képviselhetné?
Carl Trudeau, a Krane Chemical tulajdonosa, a Wall Street egyik legnagyobb cápája, nem bízik sem a véletlenben, sem az esküdtszék jóindulatában. Kapóra jönnek a közeledő bíróválasztások, s elhatározza, hogy megér néhány milliót, ha saját embert juttat a bírói testületbe. Kapcsolatai és politikai befolyása révén egy fiatal, minden gyanún felül álló ügyvéd személyében meg is találja a megfelelő jelöltet, aki bekerül a testületbe anélkül, hogy sejtené, miféle játék eszközévé válik. Így lesz belőle a multimilliomos saját, “pártatlan” bírája.

További információk

Szerző

John Grisham

Kiadó

Geopen Könyvkiadó Kft.

Oldalszám

459

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2008-07-22

ISBN

9789639765429

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A fellebbezés”értékelése elsőként