-23%
-23%A becsület jelvénye 7. – A felügyelők

A becsület jelvénye 7. – A felügyelők

2 999 Ft 2 309 Ft

Készleten

Cikkszám: 120304
Kategória: Szerző: Kiadó: Gold Book
A kiadás időpontja: 2013-10-14
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Újabb izgalmas kaland W. E. B. Griffin philadelphiai rendőrségről szóló sorozatában.
Akárcsak a háborús regényei, Griffin rendőri drámasorozatának szereplői és nyers realizmus is az olvasók millióit ragadta magával. “Griffin tud valamit”, írja a The Philadelphia Inquirer. “A regényt rövid, pörgő, megállíthatatlan jelenetek sora alkotja. Az ember észre sem veszi, és már nyakig benne van.”

“A felügyelők”-ben Matt Payne nyomozót és munkatársait arra kényszerítik a körülmények, hogy egyszerre két fontos ügyben nyomozzanak. Egy brutális bűncselekmény elkövetése után drámai fordulatot vesz egy korrupt rendőrök ügyében folytatott nyomozás, és Payne-nek meg kell találnia a kulcsfontosságú bizonyítékot, mielőtt még rosszabbra fordulnak a dolgok. Ezzel egy időben a lányról, akivel egy partin ismerkedett meg, kiderül, hogy az egyetlen kapcsolatot jelentheti egy terrorista csoporthoz, és ha nem lép azonnal, a nyom felszívódhat. A következő néhány napban, miközben a két üggyel és mind bonyolultabbá váló magánélete eseményeivel zsonglőrködik, Payne egyre mélyebben találja magát bizonyos nagyon veszélyes emberek köreiben, és hamarosan rájön, hogy minden ügyességére szükség lesz – nemcsak ahhoz, hogy sikerrel járjon, hanem egyenesen ahhoz, hogy életben maradjon.

Griffin a gyalogos járőröktől kezdve egészen a rendőrfőnökig az összes férfit és nőt beleszövi elbeszélésébe, akik életüket a törvény védelmére tették fel. Bemutatja mentoraikat és pártfogóikat, célpontjaikat és besúgóikat, férjeiket, feleségeiket és szeretőiket. Történetében megjelenik a rendőrök összes félelme, bátorsága, hűsége és igazi hősiessége: a rendőrségi dráma csúcstejesítménye.

További információk

Szerző

W. E. B. Griffin

Kiadó

Gold Book

Oldalszám

429

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2013-10-14

ISBN

9789634262527

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A becsület jelvénye 7. – A felügyelők”értékelése elsőként