-26%
-26%Teljes Watchmen

Teljes Watchmen

9 995 Ft 7 396 Ft

Készleten

Cikkszám: 146005
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Fumax Kft.
A kiadás időpontja: 2018-07-27
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Alan Moore és Dave Gibbons világhírű alkotása nemcsak minősége okán a képregények képregénye, hanem a mai napig a bestseller-listák éllovasa is.

A Watchmen cselekménye a nyolcvanas években játszódik egy alternatív, a nukleáris háború szélére sodródott Amerikában, ahol a néhány törvényen kívül helyezett, többnyire kiöregedett és cseppet sem hősies szuperhős azzal szembesül, hogy valaki rájuk vadászik.

A Watchment minden idők legfontosabb képregényeként tartják számon, de nem csak ebben a művészeti ágban számít korszakalkotónak: megjelenésekor a legjobb sci-fi műnek járó Hugo-díjat is elnyerte a Locus mellett, a Time magazin pedig 2005-ben egyedüli képregényként beválogatta a minden idők száz legfontosabb regényét tartalmazó toplistájára.

A Watchmen olyan meghatározó műalkotás, amelyet a modern irodalom és képzőművészet legnagyobbjaival emlegetnek egy lapon. Nem csupán olvasmányos és magával ragadó, a történet mélyében olyan jelentésrétegek, ezerarcú szimbólumok húzódnak meg, amelyek első olvasásra nem nyilvánvalóak. Végre a magyar közönség is luxus kivitelű, digitálisan felújított, egykötetes kiadásban élvezheti.

A kötet a teljes 12 fejezetes Watchmen képregényt, és a fordító, Bárány Ferenc jegyzeteit tartalmazza.

További információk

Szerző

Alan Moore, Dave Gibbons

Kiadó

Fumax Kft.

Oldalszám

424

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-07-27

ISBN

9789634700340

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Teljes Watchmen”értékelése elsőként