-26%
-26%Felnőni kiábrándító

Felnőni kiábrándító

Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 628 Ft

Készleten

Cikkszám: 136852
Kategória: Szerző: Kiadó: Fumax Kft.
A kiadás időpontja: 2016-10-12
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Úgy érzed, kilógsz a sorból? Szeretnéd kapcsolatépítéssel előremozdítani a karrieredet? A felnőttkor olyan új, izgalmas kihívás a számodra, amire érzésed szerint teljesen fel vagy készülve? Hát pfuj. Kérlek, tedd le ezt a könyvet.

Sarah Andersen, az elképesztően népszerű, ifjú brooklyni művész lezseren megrajzolt, tökéletesen célba találó rövid képregényei ugyanis nekünk, többieknek szólnak. Bemutatják, hogyan lehet teljes hétvégéket fenséges módon elszúrni az interneten, milyen elviselhetetlen kín egy jóképű sráccal kézen fogva végigmenni az utcán, vagy egész nap arról álmodozni, hogy végre hazaérünk és belebújhatunk a pizsamánkba. Más szavakkal: a modernkori fiatal élet horrorisztikus és kényelmetlen valóságát. Ja, és egyáltalán nem önéletrajzi mű. De tényleg!

A Felnőni kiábrándító a rajongók kedvenc képsorait tartalmazza tucatnyi új képregény mellett, amelyek csak ebben a kötetben olvashatóak. A képregény olyan fontos problémákat feszeget, mint például a testkép, az öntudat, introvertáltság, személyes kapcsolatok és a melltartó-mosás gyakorisága, és ezeket Sarah letisztult őszintesége varázsolja elképesztően viccessé amellett, hogy mindenki magára ismerhet bennük.

További információk

Szerző

Sarah Andersen

Kiadó

Fumax Kft.

Oldalszám

112

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2016-10-12

ISBN

9786155514753

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Felnőni kiábrándító”értékelése elsőként