-21%
-21%Háború

Háború

Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 765 Ft

Készleten

Cikkszám: 142083
Kategória: Szerző: Kiadó: Delej
A kiadás időpontja: 2017-11-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A könyv a “” Vadász végzete”” c. könyv folytatása.
Az előző történetből ismert EVA és LEON Courtney, lánya: Saffron, már hétévesen is figyelemre méltó személyiség.
Anyját fiatalon elveszítette, így kettesben élt apjával. Később apja egy jó nevű dél-afrikai angol magán iskolába küldi. Itt ismerkedik meg egy bajor arisztokrata család lányával, aki a legjobb barátnője lesz, és akinek a révén sok időt tölt a náci Németországban.
Kiderül, hogy Saffron édesanyja, Eva, az első világháborúban skót kémként dolgozott, és titkosszolgálati megbízásból von Meerbach gróf szeretője lett.
Von Meerbach gróf két fia különböző életet él. Konrad az idősebbik magas rangú SS tiszt lesz, öccsét, pedig a tiszta szívű Gerhardot, zsarolással a pártba, sőt a Luftwaffe soraiba kényszeríti.
Gerhard megismerkedik Saffron német barátnőjével.
Egy alkalommal azonban véletlenül találkozik Saffronnal is, amely végzetes fordulatot hoz életükbe, mert egymásba szeretnek. A szerelmeseket egy szörnyű titok, és a küszöbön álló Anglia és Németország közötti háború választja szét.
Saffron önkéntesként dolgozik. Apját Leont pedig megkérik, hogy kereskedelmi társaságának egyik hajóján fontos szállítmányt menekítsen ki Athénból.
A szállítmányról a Cortney család egyik tagja információt ad a németeknek. A Luftwaffe pilótája, Gerhard kapja a feladatot, hogy pusztitsa el az ellenséges hajót.

További információk

Szerző

Wilbur Smith

Kiadó

Delej

Oldalszám

528

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-11-13

ISBN

9789639124615

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Háború”értékelése elsőként