-21%
-21%Az utolsó amazon

Az utolsó amazon

Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 599 Ft

Készleten

Cikkszám: 142885
Kategória: Szerző: Kiadó: Partvonal Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2017-11-21
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Homérosz előtti időkben Thészeusz, Athén legendás királya hajóra száll. Útja során egy büszke női harcosokból álló nemzet, a tal Kürte földjére érkezik, akiket a görögök amazonoknak neveztek. Harci királynőjük, Antiopé beleszeret Thészeuszba, és megszökik a görögökkel, amit az amazonok nemzete nem néz jó szemmel.
A magával ragadó ókori történelmi regény szerelem és háború epikus ívű története, amely életre kelti az amazonok vad, kegyetlen életformáját. A korlátlan szabadság és civilizáció, a szerelem és lojalitás, a férfi és nő közötti összecsapás sodrásában olyan mese bontakozik ki, amely a mai napig elvarázsol és inspirál. Az utolsó amazonok eposzba illő, harci jelenetekkel teletűzdelt, erőteljes története minden korosztály számára felkavaró és izgalmas olvasmány.

Steven Pressfield népszerű történelmi témák, köztük az ókori háborúk sikeres regényírója. Az afgán hadjárat, A háború hullámai és A tűz kapui mellett a második világháború idején játszódó modernkori regénye, a Vadászat Rommelre is nagy sikert aratott a háborús történetek kedvelői körében.

További információk

Szerző

Steven Pressfield

Kiadó

Partvonal Könyvkiadó

Oldalszám

392

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-11-21

ISBN

9786155783067

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az utolsó amazon”értékelése elsőként