-21%
-21%Beteg lelkek

Beteg lelkek

3 690 Ft 2 915 Ft

Készleten

Cikkszám: 139347
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: Animus Kiadó Kft
A kiadás időpontja: 2017-04-11
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A kisvárosban hátborzongató események történnek. Egymás után három ház kertjében is fellobban egy-egy fa, s ezt követően minden házból eltűnik valaki. A három eltűnt személyből kettő, Lukas és Fanny gyerekkori barátok voltak, épp érettségi előtt álltak.
Lukasra hetekkel később találnak rá, eszméletlen állapotban, testén súlyos sérülésekkel. Senki sem tudja, mi történhetett vele, ő pedig nem emlékszik semmire.
Amikor Lukas tíz évvel később visszatér a szülői házba, szomszédja, Fanny édesapja már-már gyűlölettel néz rá. Nem tudja elfogadni, hogy a fiú él, az ő lánya pedig nem került elő sem élve, sem holtan. Ugyanakkor úgy véli, ha választ akar kapni a kérdéseire, senki máshoz nem fordulhat, csak Lukashoz.
Időközben a paplakba beköltözik a kisváros egy másik régi lakója is: David, az élettársával, Annával, és belefognak a ház felújításába. Ám hamarosan kísérteties dolgok történnek új otthonukban, olyan, mintha valaki más is lenne ott rajtuk kívül. Csakhogy ezeket a jelenségeket kizárólag Anna észleli. Vajon megbomlott az elméje, vagy valaki csúf játékot űz vele?

Kristina Ohlsson az egyik legsikeresebb és legkedveltebb svéd krimi- és gyermekkönyvíró. A Beteg lelkek az első horrorregénye

További információk

Szerző

Kristina Ohlsson

Kiadó

Animus Kiadó Kft

Oldalszám

336

Kiadás dátuma

2017-04-11

ISBN

9789633244944

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Beteg lelkek”értékelése elsőként