-26%
-26%AZ

AZ

Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 172 Ft

Készleten

Cikkszám: 141060
Kategória: Szerző: Kiadó: Európa Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2017-08-22
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Heten voltak. Hét kiskamasz barát, akiknek szembe kellett szállniuk a városukat terrorizáló rémmel. A csatornákban, a lefolyókban, a kanálisban lakó Az időről időre felszínre bukkant, és akkor útját hullák szegélyezték. Sok hulla. De Derry városában ezen senki sem lepődött meg. Az emberek halandóak, a gyerekek meg főleg. Egészen addig, amíg ők heten össze nem fogtak, hogy legyőzzék Azt.
Bill, a vezér, aki az öccse halálát akarja megbosszulni. Ben, akinek a könyvek a barátai, na meg az ennivaló. Richie, akinek mindig rosszkor jár a szája, ráadásul különféle Hangokon. Stan, aki gyűlöli a rendetlenséget és a piszkot. Eddie, akinek asztmája van és tankszerű anyja. Michael, a néger. És Beverly, a lány, akit ver az apja és akibe ketten is szerelmesek.
De hogyan szállhat szembe hét gyerek az egész várost megfertőző gonosszal? Stephen King hatalmas regénye vérfagyasztó izgalmak során válaszolja meg a kérdést. És mesél még gyerekkorról és felnőttségről, pénzről és szegénységről, barátságról és kirekesztettségről, lányról és fiúról. Szóval az életről.

További információk

Szerző

Stephen King

Kiadó

Európa Könyvkiadó Kft

Oldalszám

1184

Kiadás dátuma

2017-08-22

ISBN

9789634058045

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“AZ”értékelése elsőként