-26%
-26%A végzet tébolyult kereke

A végzet tébolyult kereke

2 995 Ft 2 217 Ft

Készleten

Cikkszám: 140521
Kategória: Szerző: Kiadó: Fumax Kft.
A kiadás időpontja: 2017-06-12
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Philip Tonka hat hónap kóma után tér magához. Senki sem tudja, mi történhetett vele – ugyanis teste összes csontja összetört. Halottnak kellene lennie, mégis él. És napról napra egyre több derül ki arról, hogy hogyan szerezte megmagyarázhatatlan sérüléseit…

A Danes együttes – Detroit üdvöskéi – tagjai az 1950-es évek derekára kiégtek, és inspiráció hiányában képtelenek újabb slágert szállítani a közönségnek. Kétségbeejtő helyzetüknek az amerikai kormány egyik ügynöke vet véget, aki különös megbízással keresi fel őket. Egy afrikai sivatagba kellene elutazniuk, hogy felderítsék egy rejtélyes és állítólag rosszindulatú hang forrását. A frontember, Philip Tonka irányításával a Danes tagjai hátborzongató utazásra indulnak a perzselő sivatagon át – egy olyan utazásra, amely Tonkát egy borzalmas, sötét titok hálójába viszi.

Josh Malerman az elképesztő sikerű Madarak a dobozban szerzőjének meghökkentő új regénye a pszichológiai horror olyan mélységébe merészkedik, ahol semmit nem hihetsz el, amit hallasz.

További információk

Szerző

Josh Malerman

Kiadó

Fumax Kft.

Oldalszám

300

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-06-12

ISBN

9786155514975

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A végzet tébolyult kereke”értékelése elsőként