-23%
-23%A szél árnyéka – Tűzrózsa

A szél árnyéka – Tűzrózsa

3 990 Ft 3 072 Ft

Készleten

Cikkszám: 131756
Kategória: Szerző: Kiadó: Európa Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2015-11-02
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Vannak dolgok, amiket csak sötétben látunk igazán. És csak akkor, ha már kellőképpen fogékonyak vagyunk. Daniel Sempere tízéves, amikor antikvárius apja egy hajnalon elviszi egy titokzatos barcelonai könyvtárba, az Elfeledett Könyvek Temetőjébe. Ebben a Temetőben olyan művek nyugosznak, amelyek egy-egy könyvtár vagy könyvesbolt bezárásával elárvultak. Daniel a beavatási szertartás során örökbe fogad egy könyvet Julián Carax A szél árnyéka című művét , és azzal megpecsételődik a sorsa mind a kötetnek, mind a fiúnak.

Romantikus újromantikus regény elátkozott, megtagadott könyvekről, az egyetlen szerelemről, igaz barátságról, feneketlen gyűlöletről és véres bosszúról. Olyan fájdalmasan szép, olyan félelmetes és fordulatos, amilyen egy többgenerációs családtörténetbe oltott kísértet- és detektívhistória csak lehet.

A függelékben olvasható Tűzrózsa című novella nyomtatott formában mindeddig nem jelent meg. Az Elfeledett Könyvek Temetője trilógia eredetét beszéli el.
A trilógia további részei: Angyali játszma, A mennyország fogságában.

Carlos Ruiz Zafón (1964) világszerte elismert, díjakkal elhalmozott, rendkívül népszerű spanyol író. Műveit több mint ötven nyelvre lefordították.

További információk

Szerző

Carlos Ruiz Zafón

Kiadó

Európa Könyvkiadó Kft

Oldalszám

624

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2015-11-02

ISBN

9789634052357

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A szél árnyéka – Tűzrózsa”értékelése elsőként