-21%
-21%A kripta

A kripta

4 490 Ft 3 547 Ft

Készleten

Cikkszám: 96592
Kategória: Szerző: Kiadó: Partvonal Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2009-11-10
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A bátorság, a szeretet és a gonosz harca Kate Mosse legújabb kalandregényében, mely éppoly izgalmas, mint a Labirintus.

1891 októbere: A tizenhét éves Léonie Vernier és bátyja, Anatole otthagyja Párizs gázlámpás utcáit, hogy a Carcassone városától néhány mérföldre délre fekvő Cade-i birtok menedékében nyugodt pihenésre találjon. De a magányos vidéki házat körülvevő erdőségben Léonie egy romos vizigót kriptára bukkan – s vele együtt egy örök misztériumra, melynek nyomait vérrel írták. S ahogy Léonie fölfejti a múlt rétegeit, rábukkan egy pakli különleges kártyára, amely a suttogva továbbadott hírek szerint életről és halálról képes dönteni.

2007 októbere: Meredith Martin életrajzíró Claude Debussy, a híres francia zeneszerző életét kutatja a Pireneusok előhegységeinek látszólagos nyugalmában, s közben szeretné megérteni saját, bonyolult örökségét is. Egy hátborzongató zongoradarabbal s egy fénymásolt fényképpel kezd neki a kutatásnak, ám hamarosan tragikus szerelemről, elveszett lányról, nyugtalan lélekről, s egy több mint száz évvel ezelőtti, megrendítő éjszaka különös eseményeiről szóló, bonyolult történet közepében találja magát.
Ahogy közeledik mindenszentek ünnepe – amikor oly áttetszővé válik az élet és a halál közötti fátyol -, Mereditht ellenállhatatlan erő vonzza az erdő távoli zugában egy tisztásra, ahol a múlt titkai egyáltalán nincsenek eltemetve…

További információk

Szerző

Kate Mosse

Kiadó

Partvonal Könyvkiadó

Oldalszám

624

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2009-11-10

ISBN

9789639910010

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A kripta”értékelése elsőként