-21%
-21%Hibátlanok

Hibátlanok

Bolti ár: 2 999 Ft
Internetes ár: 2 369 Ft

Hazug csajok társasága 2.

Készleten

Cikkszám: 143312
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-12-07
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Rosewoodban, ahol a legédesebb mosolyok takarják a legsötétebb titkokat, él négy csinos kis hazudozó – Spencer, Aria, Emily és Hanna -, akik nagyon csúf dolgokat tettek…
Spencer lenyúlta a testvére barátját; Aria totál belezúgott az angoltanárába; Emily nagyon szereti az új barátnőjét, Mayát… de nem csak mint barátot; Hanna pedig szó szerint belebetegszik a megszállottságába, hogy tökéletesen nézzen ki. De a legrémesebb titok, amin mindannyian osztoznak, annyira botrányos, hogy teljesen tönkretehetné kényelmes életüket.
És valaki, aki csak A.-nak nevezi magát, éppen ezzel fenyegetőzik.
Először azt hitték, A. Alison, a három éve nyomtalanul eltűnt barátnőjük. Ám később kiderült, hogy Alison halott. De akkor ki lehet A.? Melissa? Spencer szinte betegesen versengő testvére? Vagy Maya, aki egészen a magáénak akarja Emilyt? És mi van Tobyval, a titokzatos sráccal, aki pont azután hagyta el a várost, hogy Alison eltűnt?
Egyvalami bizonyos: A. kezében elég bizonyíték van, hogy tönkretegye őket. És a lányok minden egyes gyűrött levélkével, gonosz netes üzenettel vagy bosszúálló sms-sel közelebb sodródnak ahhoz, hogy mindent elveszítsenek.

További információk

Szerző

Sara Shepard

Kiadó

Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Oldalszám

302

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-12-07

ISBN

9789634571124

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Hibátlanok”értékelése elsőként