-26%
-26%Halálkúra

Halálkúra

Bolti ár: 3 690 Ft
Internetes ár: 2 731 Ft

Az Útvesztő-trilógia harmadik kötete

Készleten

Cikkszám: 129046
Kategória: Szerző: Kiadó: Cartaphilus Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2015-04-20
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Kiszabadultak az Útvesztőből. Átjutottak Perzseltföldön. Kockára tették egymásért az életüket. Ám a végső igazsággal szemben tehetetlenek.

A Tűzpróba után úgy tűnik, az őrült hajszának vége. De Thomas biztos benne, hogy nem bízhat a VESZETT-ben. Hiába állítják, hogy nincs több megtévesztés, hogy a Próbák nyomán már minden szükséges információt megszereztek, és most Thomas és társai visszakaphatják az emlékeiket, hogy végrehajthassák az igazi küldetésüket. A csapat tagjaitól várják ugyanis, hogy létrehozzák az emberiséget fenyegető halálos vírus ellenszerét. Csakhogy Thomas sokkal több mindenre emlékszik, mint a VESZETT vezetői hinnék. Hazugságokkal többé nem mennek semmire. Ám a dermesztő igazság jóval veszélyesebb, mint azt Thomas valaha gondolta volna. A csapat újabb gyilkos kalandra vállalkozik, hogy kifürkéssze a VESZETT legnagyobb titkát. Menekülésük során tomboló Buggyantakkal és profi fejvadászokkal kell megküzdeniük, majd egy titkos szervezet csap le rájuk. Milyen árat kell fizetniük azért, mert a saját kezükbe vették a sorsukat? Túlélheti-e vajon bárki a Halálkúrát?

James Dashner, a világszerte – immár filmváltozatban is – óriási sikert aratott Útvesztő-sorozat szerzője az egyik legnépszerűbb amerikai ifjúsági író. A trilógiának szánt, majd utóbb négykötetesre bővült sorozatnak már az ötödik része is készülőben van. Az Útvesztő és folytatása, a Tűzpróba írója amúgy nem nagy barátja a számoknak, pedig eredetileg könyvelőként dolgozott. Most viszont rendkívül hálás azért, hogy rubrikák töltögetése helyett történetek írásából élhet, és úgy tartja, nála nagyobb mázlista kevés van a világon.

További információk

Szerző

James Dashner

Kiadó

Cartaphilus Kiadó Kft.

Oldalszám

399

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2015-04-20

ISBN

9789632664217

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Halálkúra”értékelése elsőként