-15%
-15%Galandregény

Galandregény

2 999 Ft 2 549 Ft

Készleten

Cikkszám: 141896
Kategória: Szerző: Kiadó: Fabyen
A kiadás időpontja: 2017-11-02
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Denisáék nyaralnak. Martin egyedül marad a macskákkal; azok persze megszínesítik a napjait. Hamarosan bebizonyíthatja, hogy képes helyettesíteni szuperzsaru nővérét. Magától értetődik, elvégre ő egy überkopó.
Nincs idő extrém horgolásra. A perverz ikrek, akik ráadásul halottak, trillió teendővel halmozzák el az ifjú nyomozót. A hírneves regényíró szomszéddal rivalizáló ismeretlen szerző részletekben adagolt horrorisztikus fogalmazványai is felvetik a gyanút, hogy a történet nem teljesen fikció. Martin és csapata erre is rámozdul.
Piti gengszterek, üzletemberként köztisztelt maffiózók, sorozatgyilkosok és más latrok kerülnek célkeresztjükbe.
Nyár van és globális felmelegedés, egyik vihar éri a másikat, érzelmi és hormonviharok is. Martin társnője, Tasha Rapsody nem könnyű préda. Sőt, tán nem is préda.

“Ám ekkor éktelen üvöltözéssel a pályaudvar síkideg csőszei rontanak ránk. Hát persze, az állandósult terrorveszély! Szép új világ: robbantók, önrobbantók, gázolók, késelők, savazók, megszállottak, őrültek, piti bűnmásolók, feltűnési viszketegek. Ki ne hagyjam a városháza-kegyelt üzletembereket! Naná, hogy megértem: a készültség jogos.”

E regény olvasása közben libabőrös lesz! És sajnálatosan úgy is marad.

További információk

Szerző

Vavyan Fable

Kiadó

Fabyen

Oldalszám

384

Kiadás dátuma

2017-11-02

ISBN

9789639300743

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Galandregény”értékelése elsőként