-21%
-21%Fortuna mosolya

Fortuna mosolya

Bolti ár: 4 790 Ft
Internetes ár: 3 784 Ft

Készleten

Cikkszám: 123825
Kategória: Szerző: Kiadó: Gabo Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2014-04-15
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Anglia, 1360. Apjának, Waringham egykori grófjának halála után a tizenkét éves Robin megszökik a kolostoriskolából, és istállószolga lesz a birtokon, amely valaha a családjáé volt. Egy állítólagos felségáruló fiaként földönfutóvá válik, kiszolgáltatva a nemesek önkényének. Főként Mortimer, az új gróf fia teszi pokollá Robin életét, beleköt, ahol csak tud. A két fiú halálos ellenséggé válik.

De Robin járja a maga útját, amely végül visszavezet az udvar, a nemesek és a lovagok világába. A karizmatikus Lancaster hercegének oldalán hadjáratokat, felkeléseket és politikai diadalokat él meg – és olyan nőkkel találkozik, akik éppoly veszélyesek, mint amilyen gyönyörűek.

Fortuna szerencsekereke azonban egy pillanatra sem áll meg… és miközben az uralkodásra alkalmatlan ifjú király csaknem romlásba dönti az országot, Robin egyszerre megint szembekerül ősi ellenségével…

Regény azoknak, kedvelik a középkort, és akiknek kedvenc olvasmánya Ken Follett két világsikere: A katedrális és Az idők végezetéig c. művek.

További információk

Szerző

Rebecca Gablé

Kiadó

Gabo Könyvkiadó

Oldalszám

1010

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2014-04-15

ISBN

9789636897352

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Fortuna mosolya”értékelése elsőként