-23%
-23%Végtelen ég alatt

Végtelen ég alatt

3 699 Ft 2 849 Ft

Készleten

Cikkszám: 121421
Kategória: Szerző: Kiadó: Alexandra Kiadó
A kiadás időpontja: 2013-12-06
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A bioszféra falain túli világot Halálzónának hívják. Odakint millió arca van a halálnak. Aria soha nem hitte volna, hogy egyszer ilyen közel kerül hozzá.

Aria egészen eddig a külvilágtól elszigetelt, biztonságot jelentő Reverie-ben élt. Elképzelni sem tudta, mi lehet a város határain túl. Amikor azonban édesanyja eltűnik, tudja, hogy meg kell találnia. Még akkor is, ha ehhez át kell hágnia a szabályokat.
A vad Perry a külső világból való, nem ismeri a kupolák nyújtotta biztonságot, s nap mint nap meg kell harcolnia az életben maradásért. Ariához hasonlóan ő is kitaszított, és talán ő az egyetlen, aki segíthet a lánynak… a lány pedig neki.
Az éterviharok által sújtott Halálzónában Aria és Perry csak egymásra számíthatnak. Minden ellenszenvük ellenére együtt kell működniük, ha le akarják győzni a rájuk leselkedő ezernyi veszélyt, és válaszokat akarnak kapni a kérdéseikre.

A Végtelen ég alatt a posztapokaliptikus disztópia és a cyberpunk sci-fi lenyűgöző keveréke. Mindazoknak tetszeni fog, akiket magával ragadott Collins Az Éhezők Viadala-trilógiája vagy Gibson klasszikusa, a Neurománc. A regény jogait eddig huszonhat országban adták el, a megfilmesítés joga pedig a Warner Broshoz került.

További információk

Szerző

Veronica Rossi

Kiadó

Alexandra Kiadó

Oldalszám

327

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2013-12-06

ISBN

9789633571538

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Végtelen ég alatt”értékelése elsőként