-21%
-21%Trónok harca képregény 2.

Trónok harca képregény 2.

Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 942 Ft

Készleten

Cikkszám: 142518
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: Szukits Könyvkiadó és Kereskedlmi Bt.
A kiadás időpontja: 2017-10-31
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A zord Északon Stark nagyúr törvénytelen fia, Havas Jon beáll a Birodalom határát védelmező Éjjeli Őrség soraiba, és igyekszik megvetni a lábát a Testvériséget alkotó útonállók és törvényen kívüliek között. Eközben délen, a királyi udvarban Lord Stark, Robert király segítőjeként törekszik a kényes egyensúly és a béke megőrzésére. A Keskeny-tengeren túli barbár vidéken is nagy változás van készülőben egy új hatalmi szövetség születésével, mely a trónra áhítozó Targaryenek és Khal Drogo, a dothraki hadúr között jön létre.
Tyrion Lannisternek, az agyafúrt törpének pedig minden ravaszságát össze kell szednie, hogy élve kerüljön ki a Lannistereket ádázul gyűlölő Lysa Arryn által uralt Sasfészek égi cellájából. Ám az Ördögfióka fogságba ejtésével olyan megállíthatatlan eseménysor veszi kezdetét, mely előbb-utóbb véres háborúba torkollik – a lehető legrosszabbkor, hiszen a tél közeleg, és vele együtt a minden képzeletet felülmúló rettenet is…

Először egy többkötetes regényciklus, majd egy minden nézettségi rekordot megdöntő tévésorozat, most pedig itt a képregény is. George R. R. Martin hatalmas sikerű fantasy sagáját két kiváló alkotóművész, Tommy Patterson grafikus és Daniel Abraham író ültette át. Akinek tetszettek a könyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az egész biztosan imádni fogja ezt a képregényt is.

További információk

Szerző

George R. R. Martin

Kiadó

Szukits Könyvkiadó és Kereskedlmi Bt.

Oldalszám

192

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-10-31

ISBN

9789634974246

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Trónok harca képregény 2.”értékelése elsőként