-21%
-21%Kőfarkas

Kőfarkas

Bolti ár: 1 490 Ft
Internetes ár: 1 177 Ft

Varázsjelek 8.

Elfogyott

Cikkszám: 134752
Kategória: Kiadó: Tuan Kiadó
A kiadás időpontja: 2016-05-06
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Kőfarkas a Varázsjelek című sorozat nyolcadik kötete, Margit Sandemo, a Jéghegyek népe saga szerzőjének legújabb alkotása. A kötetek Iliána, a kedves fiatal lány életét kísérik nyomon, aki számára kiválasztottként nem mindennapi megpróbáltatásokat tartogat a sors. Vagy talán valaki más titkos tervében is szerepet szántak neki.

Kőfarkas
Ravn és társai hosszú és gyötrelmes keresés után végre rátaláltak a Holdboszorkány rejtekhelyére. A közelben egy hatalmas, a hegyből kivésett farkast ábrázoló szoborra bukkannak, mely megmentheti őket. Mielőtt még a Holdboszorkány hazatér, meg kell fejteniük a kőistenségre vésett varázsjeleket, ám feladatukat számtalan akadály nehezíti: soha be nem teljesülő szerelem, megtörhetetlennek tűnő átkok, a halálistennő, Hel ármánya és persze maga a Holdboszorkány.

Margit Sandemo
A Magyarországon is nagysikerű “Jéghegyek népe” könyvsorozat írónője, kinek tollából most egy új, izgalmas tizenegy részből álló sorozat jelenik meg “Varázsjelek” címmel. Az írónő könyvei Norvégiában, Svédországban, Dániában, Izlandon és Lengyelországban is vezették a bestseller listákat. A szerző több mint 150 regényt írt eddig, művei Magyarországon a Tuan Kiadó gondozásában jelennek meg.

További információk

Kiadó

Tuan Kiadó

Oldalszám

237

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2016-05-06

ISBN

9789639940475

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Kőfarkas”értékelése elsőként