-26%
-26%Kardok vihara

Kardok vihara

Bolti ár: 4 999 Ft
Internetes ár: 3 699 Ft

A tűz és jég dala III.

Készleten

Cikkszám: 143455
Kategória: Szerző: Kiadó: Alexandra Könyvesház Kft.
A kiadás időpontja: 2017-12-15
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Tolkien óta alig született történet, amely annyira rabul ejtené egy egész nemzedék képzeletét, mint A tűz és jég dala, George R. R. Martin hatalmas fantasyeposza.
Az első részben, a Trónok harcában megismertük Westeros ősi királyságát, amelyet a könyörtelen hatalomvágy taszított hanyatlásba. A Királyok csatájában kiéhezett ragadozóként söpört végig az uralkodóját vesztett birodalmon a háború, a mágia és az őrület. A Kardok vihara képes még tovább fokozni a feszültséget és még sokkolóbbá tenni Westeros történetét: most közeledik tetőpontjához a hatalomért folytatott embertelen küzdelem. A megosztott, megtépázott királyság eddigi legszörnyűbb ellenségével kénytelen szembenézni, amely a síron túlról érkezik…
Martin a fantasy mestere. Kimeríthetetlen képzelőerővel megírt históriái középkori mintákból merítenek ihletet, és a láthatóság határát súroló érzékletességgel jelenítik meg fiktív világukat. A sodró, szofisztikált történetvezetés, az árnyalt karakterábrázolás és a szexualitásnak a fantasy műfajában szokatlanul nyílt kezelése is fontos szerepet játszik abban, hogy Martin sikert sikerre halmozó újítóként vonulhat be a műfaj történetébe.
A tűz és jég dala az elmúlt évtized egyik legjelentősebb fantasysorozata – minden kötete letehetetlen olvasmány.

További információk

Szerző

George R. R. Martin

Kiadó

Alexandra Könyvesház Kft.

Oldalszám

1183

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-12-15

ISBN

9789634470885

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Kardok vihara”értékelése elsőként