-23%
-23%Kardok vihara – A tűz és jég dala III.

Kardok vihara – A tűz és jég dala III.

3 999 Ft 3 080 Ft

új, javított kiadás

Készleten

Cikkszám: 126156
Kategória: Szerző: Kiadó: Alexandra Kiadó
A kiadás időpontja: 2014-09-26
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Tolkien óta alig született történet, amely annyira rabul ejtené egy egész nemzedék képzeletét, mint A tűz és jég dala, George R. R. Martin hatalmas fantasyeposza.
Az első részben, a Trónok harcában megismertük Westeros ősi királyságát, amelyet a könyörtelen hatalomvágy taszított hanyatlásba. A Királyok csatájában kiéhezett ragadozóként söpört végig az uralkodóját vesztett birodalmon a háború, a mágia és az őrület. A Kardok vihara képes még tovább fokozni a feszültséget és még sokkolóbbá tenni Westeros történetét: most közeledik tetőpontjához a hatalomért folytatott embertelen küzdelem. A megosztott, megtépázott királyság eddigi legszörnyűbb ellenségével kénytelen szembenézni, amely a síron túlról érkezik…
Martin a fantasy mestere. Kimeríthetetlen képzelőerővel megírt históriái középkori mintákból merítenek ihletet, és a láthatóság határát súroló érzékletességgel jelenítik meg fiktív világukat. A sodró, szofisztikált történetvezetés, az árnyalt karakterábrázolás és a szexualitásnak a fantasy műfajában szokatlanul nyílt kezelése is fontos szerepet játszik abban, hogy Martin sikert sikerre halmozó újítóként vonulhat be a műfaj történetébe.
A tűz és jég dala az elmúlt évtized egyik legjelentősebb fantasysorozata – minden kötete letehetetlen olvasmány.

További információk

Szerző

George R. R. Martin

Kiadó

Alexandra Kiadó

Oldalszám

1182

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2014-09-26

ISBN

9789633574713

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Kardok vihara – A tűz és jég dala III.”értékelése elsőként