-26%
-26%Idő őrség

Idő őrség

2 990 Ft 2 212 Ft

Készleten

Cikkszám: 132145
Kategória: Szerző: Kiadó: Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2015-11-16
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Dmitrij Svedov Setét Másféle két év pihenő után visszatér, és második szintű létére azonnal vezetői feladatot kap: menjen Kijevbe, és élessze újjá a felmorzsolódott Nappali Őrséget. Ám épphogy elkezdi a hivatal felállítását, rejtélyes gyilkosságok történnek, melyek különös ismertetőjegye, hogy az áldozat életenergiáját elszívták.
A nyomozás első percétől kezdve egyre szövevényesebb helyzetekbe kerül bele, olyanokba, amelyeket még a Legfelső szintű mágusok sem képesek megmagyarázni, pláne megoldani. A szálak idegen mágusokhoz vezetnek, akik egy másik, ismeretlen szférában tevékenykednek, nincs nyomuk a Homályban. Mintha az időben ugrálnának.
Svéd egyre inkább azt veszi észre, hogy nem ő irányít, a nyomozás vezeti őt. Folyamatosan döbben rá, hogy miközben olyan dolgokat old meg, amiket a legmagasabb rangúaknak sem sikerült, furcsa, háromoldalú meccset játszanak vele a Fénypártiak, a Setétek és az Inkvizíció…

A Nappali Őrség társszerzője, a Káosz-Őrség írója továbbgondolta Szergej Lukjanyenko világát, izgalmas, új történettel bővítve a ciklust. Más szereplők, más helyszínek, de a hangulat a régi.

További információk

Szerző

Vlagyimir Vasziljev

Kiadó

Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft

Oldalszám

256

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2015-11-16

ISBN

9786155508424

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Idő őrség”értékelése elsőként