-21%
-21%Harry Potter  és az azkabani fogoly

Harry Potter és az azkabani fogoly

Bolti ár: 7 980 Ft
Internetes ár: 6 304 Ft

Készleten

Cikkszám: 141796
Kategória: Szerző: Kiadó: Animus kiadó
A kiadás időpontja: 2017-10-05
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A Sötét Nagyúr most erőtlen s magányos. Hívei elfordultak tőle. Szolgája tizenkét éve rabságban senyved. Ma este, még éjfél előtt, a szolga kiszabadul, és visszatér urához. Segítségével a Sötét Nagyúr erőre kap, s hatalma rettentőbb lesz, mint valaha.
Harry Potter szokásos rémes vakációját tölti Dursley-éknél, ám a helyzet úgy elfajul, hogy Harry elviharzik a Privet Drive-ról. Így köt ki a Kóbor Grimbuszon, ami elviszi őt abba a világba, ahová egész nyáron vágyott. Az Abszol úton ijesztő hírek járják: az Azkabanból, a gonosz varázslókat őrző rettegett börtönből megszökött egy fogoly. A Mágiaügyi Minisztériumban tudják, hogy a veszélyes szökevény a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába tart. Harry pedig egy véletlen folytán tudomást szerez róla, hogy az illető az ő nyomát követi.
Harry harmadik évét a Roxfortban baljós ómenek kísérik. Egyre inkább feltárul előtte saját múltja, és Voldemort leghűségesebb szolgájával is farkasszemet kell néznie.
A Kate Greenaway-díjjal kitüntetett Jim Kay pazar illusztrációkkal jeleníti meg J.K. Rowling varázslatos világát az immár klasszikus sorozat harmadik kötetében.

További információk

Szerző

J. K. Rowling

Kiadó

Animus kiadó

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-10-05

ISBN

9789633245392

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Harry Potter és az azkabani fogoly”értékelése elsőként