-21%
-21%Haláltánc harangszóra

Haláltánc harangszóra

2 990 Ft 2 363 Ft

Monarchia-krimik II.

Készleten

Cikkszám: 144145
Kategória: Szerző: Kiadó: Magistra
A kiadás időpontja: 2018-03-12
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A szerző előző regényéből, a “Szép kastélyban szép halottak” c. történelmi krimiből megismert Gustav von Karoly újabb nyomozása.

Bécs, 1899. Szilveszter éjszakája. A város népe ujjongva ünnepli a XX. század beköszöntét, a vidám szilveszteri utcabált azonban szörnyű esemény zavarja meg: A Stephansdom lezárt északi tornyának tetejéről az ünneplő nép közé zuhan a dóm építőmestere, aki egyben az egyik legnagyobb osztrák szabadkőműves páholy nagymesteri tisztét is betöltötte. A rettenetes halálesetnek szemtanúja a téren ünneplő tömeg soraiból Gustav von Karoly, a fiatal magánnyomozó – egy magyar gróf és egy bécsi operettprimadonna szerelemgyermeke – és barátja, Rudi Kasper rendőr-főfelügyelő is, néhány nappal később pedig Gustav a legmagasabb szabadkőműves körökből kap megbízást a nagymester halálának felderítésére.
A nyomok az elegáns paloták fényűző termeiből a bukott leányok számára fenntartott, nyomorúságos menhelyekre, végül pedig a Stephansdom alatt húzódó, hátborzongató katakombákba vezetik Gustavot, feltárva a császárváros csillogó felszíne alatt rejtőző, bűnökkel és romlottsággal terhelt valóságot.

További információk

Szerző

Edith Kneifl

Kiadó

Magistra

Oldalszám

234

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-03-12

ISBN

9786158079105

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Haláltánc harangszóra”értékelése elsőként