-26%
-26%Ezüst álom

Ezüst álom

2 980 Ft 2 205 Ft

Készleten

Cikkszám: 140573
Kategória: Szerző: Kiadó: Agave Könyvek Kft.
A kiadás időpontja: 2017-06-14
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A tizenhat éves Joey Harker az imént mentette meg az Altiverzumot – azt a dimenziót, amelyben az összes lehetséges Föld megtalálható – a teljes pusztulástól. Miután sikerült elsajátítania a dimenziók közötti átjárás képességét, társaival, a Köztesvilág szabadságharcosaival küldetésre indul, hogy közös erővel fenntartsák az egymással versengő mágia és a természettudomány egyensúlyát, melyek képviselői az összes világ felett át akarják venni a hatalmat.

Amikor egy Acacia nevű idegen lány Joey után lopakodik a Köztesvilág bázisára, minden a feje tetejére áll. Senki nem tudja, ki ez a különös idegen, és honnan származik, valamint azt sem, hogy honnan tud ilyen sokat a Köztesvilágról. Hőseink veszélyes pillanatok elé néznek, és Joey szokás szerint nem számíthat másra, csak a saját találékonyságára – és végső esetben, de tényleg csak a legvégső esetben, talán Acaciára is.

Az Ezüst Álom csupa izgalmas dimenzióközi csata és szemkápráztató utazás a világok között, mely minden egyes fejezetben újabb és újabb fordulatot tartogat. Igazi letehetetlen kaland az időben és a térben.

További információk

Szerző

Neil Gaiman

Kiadó

Agave Könyvek Kft.

Oldalszám

205

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-06-14

ISBN

9789634192602

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Ezüst álom”értékelése elsőként