-21%
-21%Eragon 3. – Brisingr

Eragon 3. – Brisingr

Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 942 Ft

Az örökség 3.

Készleten

Cikkszám: 93225
Kategória: Szerző: Kiadó: Európa Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2009-04-07
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Csak alig néhány hónapja, hogy Eragon kiejtette a “brisingr” szót, amely az ősi nyelven azt jelenti, tűz. Azóta nemcsak azt tanulta meg, hogy szavak segítségével varázslatot alkosson, hanem számtalan próbával is szembe kellett néznie. A Birodalom ellen vívott ádáz és véres csatában az Égő Mezőkön, ahol Murtaghgal és Tövissel is meg kellett küzdenie, sárkányával, Saphirával együtt kis híján odavesztek. Ám a kalandoknak koránt sincs vége – és Eragont számtalan ígéret köti, amelyeknek talán nem is tud eleget tenni.
Eragon megígérte unokatestvérének, Rorannak, hogy segít kiszabadítani Katrinát Galbatorix fogságából. Roran, aki elmenekítette a falubelieket Carvahallból a Birodalom pribékjei elől, időközben rettenthetetlen harcossá vált, kiérdemelve a Vastörő melléknevet a vardenek között, akik szintén Eragonban bíznak – szükségük van erejére és tehetségére, hisz ő az utolsó szabad Sárkánylovas, akinek esélye lehet a félelmetes, velejéig gonosz, hihetetlen mágikus erővel bíró Galbatorix ellen. Eragont szorítja az idő és a rengeteg feladat: még annyi mindent kell megtanulnia a mágiából, meg kell győznie a törpéket, hogy álljanak Nasuada királynő és a vardenek mellé, el kell látogatnia Ellesmérába a tündékhez…
Vajon képes lesz-e ez az egyszerű parasztfiú arra, hogy egyesítse a lázadó erőket, és megdöntse a zsarnok király uralmát?
Hogy hogyan végződik a Birodalom és alattvalói, valamint a törpék, tündék, sárkányok, mágusok sorsa, azt Az örökség tetralógia készülő, negyedik kötetéből tudja majd meg a Kedves Olvasó.

További információk

Szerző

Christopher Paolini

Kiadó

Európa Könyvkiadó Kft

Oldalszám

750

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2009-04-07

ISBN

9789630796316

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Eragon 3. – Brisingr”értékelése elsőként