-21%
-21%Emlékek börtönében

Emlékek börtönében

Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 152 Ft

Készleten

Cikkszám: 142430
Kategória: Szerző: Kiadó: General Press Kiadó Reklámügynökség és Nyomda Kft.
A kiadás időpontja: 2017-11-03
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az ifjú Amos Decker sportkarrierje egyetlen pillanat alatt omlik össze: egy mérkőzésen kis híján az életét veszti egy balesetben. A szervezete sosem lesz már a régi, megváltozott agyműködése miatt ugyanis semmit sem felejt el, amit valaha érzékelt. Mivel mindent újra kell kezdenie, úgy dönt, tökéletes emlékezőtehetségét a rendőri munkában kamatoztatja, mégpedig nagy sikerrel.
Egy nap azonban vérbe fagyva találja a családját az otthonukban. Ettől kezdve halott felesége, kislánya és sógora képe lebeg kitörölhetetlenül a lelki szemei előtt. A bűntény felderítetlen marad, egészen addig, amíg a kisváros iskolájában történt sorozatgyilkosság és Decker személyes tragédiája között hasonlóságokra nem bukkannak. Amos megállíthatatlan hajszába kezd, hogy megtalálja a tettest. Honnan is sejthetné, egykor milyen közel is volt hozzá?

A bestsellerszerző új sorozatában is garantálja a tőle már megszokott akciódús, felkavaró cselekményt, pergő párbeszédeket és azt az állandó feszültséget, amellyel eléri, hogy a könyve letehetetlen legyen.

További információk

Szerző

David Baldacci

Kiadó

General Press Kiadó Reklámügynökség és Nyomda Kft.

Oldalszám

430

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-11-03

ISBN

9789634520818

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Emlékek börtönében”értékelése elsőként