-21%
-21%Crawford háborúja

Crawford háborúja

Bolti ár: 2 699 Ft
Internetes ár: 2 133 Ft

Készleten

Cikkszám: 142042
Kategória: Szerző: Kiadó: Mecénás Bt.
A kiadás időpontja: 2017-10-17
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Felesége halála után Crawford Hunt, a Texas Rangers tagjának élete hullámvölgybe került, ezért irodai munkára ítélték és ötéves kislánya felügyeleti jogát is megvonták tőle. Crawford az eltelt évek alatt azonban összeszedte magát, maradéktalanul eleget tett a bíróság által elrendelt kötelezettségeinek, és most szeretné kislányát visszakapni. Sorsa Holly Spencer bírónő kezében van.
A becsvágyó Holly átmenetileg foglalhatja csak el a közelmúltban elhunyt mentora bírói székét, és mivel közeleg a bíróválasztás, minden döntésének nagy jelentősége van. Noha a bírónő számára nyilvánvaló, hogy Crawford szereti a kislányát, a férfi múltja miatt óvatosságra inti magát. De amikor Crawford a tárgyalóteremben megmenti az életét, gyökeresen megváltozik a véleménye.
A férfi feje fölött gyülekező felhők azonban egyre sötétebbé válnak, amikor rájön, hogy nem az igazi bűnöst ártalmatlanította. Ettől kezdve a maga szokásos kérlelhetetlenségével üldözi a tettest, ám ezzel kockáztatja az esélyét, hogy visszakapja a kislányát, és Holly Spencer bírónőt is további veszélybe sodorja, akinek immár nemcsak egy orgyilkos, de a kettőjük között szövődő, meg nem engedhető vonzalom ellen is védelemre volna szüksége…

További információk

Szerző

Sandra Brown

Kiadó

Mecénás Bt.

Oldalszám

357

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-10-17

ISBN

9789632033174

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Crawford háborúja”értékelése elsőként