-26%
-26%Az obeliszkkapu

Az obeliszkkapu

Bolti ár: 3 480 Ft
Internetes ár: 2 576 Ft

Készleten

Cikkszám: 142786
Kategória: Szerző: Kiadó: Agave Könyvek Kft.
A kiadás időpontja: 2017-11-16
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Rezdületlen az a fal, mely a hagyományokkal való szembenállást jelképezi. A remény egyetlen sugaraként régóta eltemetve hever az egyre vastagabb hamuréteg alatt.

Tízgyűrűs Alabástrom – az őrült, a világ megnyomorítója, a megmentő – küldetéssel tér vissza: ki akarja képezni utódját, Essunt. Essunt, aki menedékre lelt, de a lányát nem találta meg. Alabástrom egy kéréssel áll elő: ha Essun megteszi, az örökre megpecsételi Rezdületlen sorsát.

Eközben messze tőle Nassun, a lánya egyre erősebb lesz – és a döntései meg fogják törni a világot. Egyre sötétebbé válik a mindennek végét jelentő évszak, miközben a civilizáció fokozatosan belesüpped a hosszú, sötét éjszakába.

Az ötödik évszak folytatásában az obeliszkek és egy ősi rejtély végre választ adnak a kérdésekre. N. K. Jemisin ismét bizonyítja, hogy nem hiába jelölték az utóbbi években az SF összes komoly díjára: Az obeliszkkapu egy újabb felejthetetlen fantasy, ami merészen feszegeti a műfaj határait – ráadásul az elődjét követően ez a kötet is megkapta a Hugo-díjat.

További információk

Szerző

N. K. Jemisin

Kiadó

Agave Könyvek Kft.

Oldalszám

315

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-11-16

ISBN

9789634193685

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az obeliszkkapu”értékelése elsőként