-21%
-21%A végzet ereklyéi 4. Bukott angyalok városa

A végzet ereklyéi 4. Bukott angyalok városa

Bolti ár: 3 299 Ft
Internetes ár: 2 606 Ft

A végzet ereklyéi 4.

Készleten

Cikkszám: 140463
Kategória: Szerző: Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-06-09
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A háborúnak vége, és Clary Fray izgatottan tért vissza New Yorkba, ahol egy lehetőségekkel teli, új világ vár rá. Szorgalmasan edz, hogy Árnyvadász válhasson belőle, és felhasználhassa különleges képességeit. Édesanyja feleségül megy élete szerelméhez. Az Árnyvadászok és az Alvilágiak végre békében élnek egymással. És ami a legfontosabb, Clary és Jace szerelme végre igazán kiteljesedhet.

Valaki azonban Árnyvadászokat kezd gyilkoni, és az éleződő feszültség újabb véres háborúval fenyeget. Clary legjobb barátja, Simon sem segíthet. Akármerre fordul, valaki maga mellé akarja állítani, hiszen szükségük van az életét megrontó átok rettenetes hatalmára. Arról nem is beszélve, hogy két gyönyörű, ámde veszélyes lánnyal jár egyszerre, akik közül egyik sem tud a másikról.

Amikor Jace minden magyarázat nélkül távolodni kezd Clarytől, a lány egy rejtély kellős közepén találja magát, amelynek a megoldásával valóra válik a legrosszabb rémálma. Rettenetes események láncolatát indítja el, aminek akár az is lehet a vége, hogy mindent elveszít, ami fontos a számára. Még Jace-t is.

További információk

Szerző

Cassandra Clare

Kiadó

Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Oldalszám

388

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-06-09

ISBN

9789633997994

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A végzet ereklyéi 4. Bukott angyalok városa”értékelése elsőként