-26%
-26%A láng légiója

A láng légiója

Bolti ár: 5 495 Ft
Internetes ár: 4 067 Ft

Készleten

Cikkszám: 143414
Kategória: Szerző: Kiadó: Fumax Kft.
A kiadás időpontja: 2017-12-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az ébredő tűz folytatása, a varázslattal és kalandokkal átszőtt Draconis memoria-trilógia második része, A vér éneke New York Times-bestseller szerzőjétől!

A hatalmas Vashajó Kereskedelmi Szindikátus birodalma működtetéséhez és védelméhez évszázadokon keresztül a sárkányok véréből nyert elixírekre és a véráldottak különleges képességeire támaszkodott.

Egy korábban legendának hitt elsöprő erő váratlanul felébredt korokon átívelő álmából, és legmohóbb vágya, hogy az emberek világát egyszer s mindenkorra a lángok martalékává tegye.

Lizanne Lethridge, a Szindikátus titkosügynöke a generációkkal ezelőtt élt Őrült Feltaláló nyomában járva egy olyan kegyetlen börtönvárosba épül be, ahol már minden egyes túlélt nap jelentős eredménynek számít.

Eközben Claydon Torcreek, a lajstromozatlan véráldott és Corrick Hilemore, a Vashajó tengeri kapitánya maroknyi csapatukkal egy, a végtelen déltengeri jégpáncél alá temetett, ősi titok megfejtése után kutat. Rajtuk áll vagy bukik nemcsak a kereskedőbirodalom, hanem az egész emberi civilizáció jövője is.

További információk

Szerző

Anthony Ryan

Kiadó

Fumax Kft.

Oldalszám

607

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-12-13

ISBN

9789634700128

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A láng légiója”értékelése elsőként