-26%
-26%A Hobbit

A Hobbit

3 590 Ft 2 657 Ft

Készleten

Cikkszám: 115504
Kategória: Szerző: Kiadó: Európa Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2012-11-09
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Smaug kétségkívül mélyen aludni látszott, jóformán halottnak és sötétnek rémlett, egy-egy láthatatlan gőzpamatnál több a hortyogására sem utalt, amikor Bilbó ismét bekukucskált az ajtónyíláson. Már éppen lelépett volna a padlóra, amikor megpillantotta a Smaug petyhüdt bal szemhéja alól feléje lövellő vékony, átható fénysugarat. Csak színlelte az alvást! Az alagút bejáratát figyelte!…
Amikor gondtalan, minden becsvágy nélküli életéből, meghitt kis zsáklaki hobbitüregéből Gandalf, a mágus és egy csapat törp elragadja, Zsákos Bilbó egy kaland kellős közepébe csöppen: „betörési szakértőként” kell közreműködnie a kincs visszaszerzésében, amitől Smaug, a Rettenetes, egy igen nagy és veszedelmes sárkány fosztotta meg hajdanában a Hegymély Királyát. Noha nem szívesen vállalkozik erre a kellemetlen feladatra, Bilbó maga is lépten-nyomon meglepődik tulajdon ügyességén és leleményességén!

J. R. R. Tolkien a gyermekeinek írta ezt a meseregényt, de amikor 1937-ben megjelent, azonnal óriási sikert aratott. Később megszületett monumentális folytatása is, és azóta „a világ két részre oszlik: azokra, akik már olvasták A HOBBIT-ot és A GYŰRŰK URÁ-t, és azokra, akik eztán fogják elolvasni őket.”
(Sunday Times)

További információk

Szerző

J. R. R. Tolkien

Kiadó

Európa Könyvkiadó Kft

Oldalszám

311

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2012-11-09

ISBN

9789630795524

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A Hobbit”értékelése elsőként