-21%
-21%Szigor 1. – A tiltás gyönyöre

Szigor 1. – A tiltás gyönyöre

Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 765 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 134382
Kategória: Szerző: Kiadó: Libri Kiadó
A kiadás időpontja: 2016-04-15
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A népszerű e-könyv sorozat alapján
Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi?
Szentesy Igor – vagy ahogy a barátai hívják, Szigor – keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot.
Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Te képes lennél gyilkolni értük?
Az Aranykönyv-díjas Lakatos Levente – a Bomlás, a Szeress jobban!, és számos egyéb sikerkönyv szerzője – eddig e-könyvben kiadott népszerű sorozata vadonatúj részekkel kiegészítve végre papírkötésben is a rajongók kezébe kerülhet.
Figyelem, a politikai zsarolással, érzelmi játszmákkal és buja jelenetekkel fűszerezett történet néhol egészen szókimondó!

További információk

Szerző

Lakatos Levente

Kiadó

Libri Kiadó

Kiadás dátuma

2016-04-15

ISBN

9789633108321

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Szigor 1. – A tiltás gyönyöre”értékelése elsőként