-21%
-21%Perzselő vágy

Perzselő vágy

Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 159 Ft

Készleten

Cikkszám: 153495
Kategória: Szerző: Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2019-12-04
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Szexi tűzoltók.
Egy sérült lelkű rosszfiú.
És egy igazi kemény csaj.
Anne tűzoltóként a rengeteg izmos, tetkós pasi között mindig is megállta a helyét. A munkájánál már csak Dannyboy megbabonázó kék pillantásától gyúlt nagyobb lángra. Amikor egy esküvőn végre engedett a kísértésnek, az ágydöngetésbe az egész világa beleremegett. De mivel Danny nem épp a hűségességéről volt hírhedt, nem akarta túlgondolni a dolgot, bár nehezen feledte azt a széles vállat, kockás hasat, hát még az őrületes szerszámot…
De aztán egy nap minden megváltozik. Egy raktártűz tragikus véget ér, és Anne, valamint a lány életét megmentő Danny számos súlyos sérüléssel kórházba kerülnek. A történtek után a férfi az ivásba és az érzelemmentes szexkalandokba menekül, Anne pedig gyújtogatási nyomozó lesz, és megpróbál tiszta lappal indítani.
Persze a múltat nem lehet csak úgy kitörölni. Ahogyan Anne és Danny útjai újra keresztezik egymást, nem sokáig tagadhatják a közöttük dúló őrült vonzalmat. A férfi minden alkalommal szinte levetkőzteti a lányt a szemével, és ettől bugyi nem marad szárazon – Anne-é sem. Miközben próbálják meggyógyítani egymás lelkét és a sajátjukat is, annyi forró szexszel segítve ezt, amennyivel csak tudják, újabb veszély fenyegeti őket, amikor Anne gyanítani kezdi, hogy a város egyik legbefolyásosabb emberének köze van a sorozatos raktártüzekhez. És mint tudjuk, a tűzzel vigyázni kell, mert könnyen megégethet.

Szerző: J.R. Ward

További információk

Szerző

J. R. Ward

Kiadó

Maxim Könyvkiadó Kft.

Oldalszám

448

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2019-12-04

ISBN

9789634991342

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Perzselő vágy”értékelése elsőként