-21%
-21%Mister O

Mister O

Bolti ár: 3 590 Ft
Internetes ár: 2 836 Ft

Készleten

Cikkszám: 139845
Kategória: Szerző: Kiadó: Művelt Nép Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-07-06
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Csak hívj Mister O-nak. Mert a TE gyönyöröd a szuperképességem.

“Ó te jó ég, ez jóóó” a játék neve, amikor így érez egy nő, és ha a férfi nem végzi el a feladatát, a pokolba vele a hálószobából! Én a lábujjgörbítős, észbontó, lepedőmarkolós eksztázisról beszélek. Amit minden alkalommal nyújtok.
Úgy vélem, ez a gyönyör szuperhősévé tesz, és az a küldetésem, hogy mindig teljesítsek.
Ám nagy csalódást okozok, mikor egy bizonyos nő arra kér, tanítsam meg neki, hogyan nyerhet el egy férfit. Az egyetlen gond: a csaj a legjobb haverom húga, de túlontúl csábító, hogy ellenálljak, főleg, amikor kiderül, hogy az édes, szexi Harpennek mocskos gondolatai is vannak, és jól akarja használni azokat. Mégis mi baj lehetne abból, ha tartok a nőnek – akit titokban kívánok – néhány feltétel nélküli csábítás-órát.
Senki nem fogja megtudni, még akkor sem, ha egy pár mocskos szexüzenetet küldünk egymásnak. Na jó, párszázat. Vagy ha beragad a ruháján a zipzár. Vagy ha olyan tutajos tekintetet vet rám a vonaton az egész családja jelenlétében.

Az a baj, hogy minél több éjszakát töltök vele az ágyban, annál több napot akarok ágyon kívül is vele tölteni. És életemben először nem csupán arra gondolok, hogyan ríkassak meg egy nőt örömében, hanem arra, hogy miként tarthatnám a karomban sokáig, a jövőben.
Úgy tűnik, Mr. Orgazmus kalandjai csak most kezdődnek…

További információk

Szerző

Lauren Blakely

Kiadó

Művelt Nép Kiadó

Oldalszám

350

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-07-06

ISBN

9786155676314

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Mister O”értékelése elsőként