-21%
-21%Egyszercsak

Egyszercsak

Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 765 Ft

Készleten

Cikkszám: 142373
Kategória: Szerző: Kiadó: Libri/Insomnia
A kiadás időpontja: 2017-11-02
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Miután ​az ambiciózus újságíró-gyakornok, Hollád Liza megírta cikkét a rejtélyes Gábrielről, úgy tűnt, magában is sikerül lezárnia az Erik-történetet, és exkollégája, Barni mellett végre megtalálja a boldogságot. A látszólagos nyugalom azonban nem tart sokáig; az arrogáns új főszerkesztő, Meyer Maya oldalán az elfelejteni vágyott férfi is visszasétál az életébe. A baj csőstül jön, és Liza egyedül legjobb barátjára, Zsófira és határtalan képzelőerejére számíthat. Barni gyakorlatilag elérhetetlenné válik a számára, és egyre világosabb, hogy nem csak a fizikai távolság miatt. Ebben a helyzetben nem csoda, hogy Liza nem tud ellenállni a jóképű ismeretlen, Szabolcs közeledésének, aki sokáig rejtegeti valódi énjét a lány előtt. Mindeközben egy másik titokra is fény derül: Erik felfedi Gábriellé válásának történetét.
Zakály Viki Egyszeregyének folytatásában Liza bonyolult érzelmei mellett készülő kéziratával is megküzd. Vajon kusza szerelmi életében és írói válságában is ugyanaz a személy jelenti a megoldást?
Ha senki sem bujkál tovább, minden a helyére kerül.

Zakály Viki, a nagy sikerű Szívritmuszavar és Hanna örök fiatal írónője, legújabb regényében egy izgalmas városi legenda nyomába ered: vajon tényleg megválthatja az életedet valaki, akivel csak egyetlenegyszer találkozol? És lehet belőle örök szerelem?

További információk

Szerző

Zakály Viki

Kiadó

Libri/Insomnia

Oldalszám

349

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-11-02

ISBN

9789633108628

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Egyszercsak”értékelése elsőként