-21%
-21%Domina

Domina

3 999 Ft 3 159 Ft

Készleten

Cikkszám: 141370
Kategória: Szerző: Kiadó: Athenaeum Kiadói Kft.
A kiadás időpontja: 2017-09-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Judith Rashleigh, a mindenre elszánt egykori művészettörténet-hallgató egyszer csak rájön, hogy a festményeket nem pusztán a képek szerelmesei kedvelik, de különböző maffia-hálózatok is készek lecsapni rájuk. A lányt férfikollégái semmibe veszik, ezért saját kezébe veszi a sorsát, és megmártózik a bűn mocsarában.
Később úgy dönt, hogy Elisabeth Teerlinc néven új életet kezd Velencében. Saját galériát nyit, és megpróbálja elfelejteni az egykori gyilkos Judithot. Azonban hamarosan rá kell döbbennie, hogy egy hatalmas játszma mellékszereplőjévé vált, a játékszabályokat pedig nem ő írja.
De vajon miért pont vele akarja felbecsültetni káprázatos képeit a dúsgazdag műgyűjtő, Jermolov? Vajon miről akarja meggyőzni őt Jermolov felesége, Elena, és miért éppen Velence temetőjében, a San Michele szigeten? Miért kell meghalnia egy ártatlan orosz tanárnőnek? Miért mozdul el napról napra minden Judith szállodai szobájában?

L. S. Hilton Maestra című pszichothrillerének erotikában gazdag folytatása egyszerűen lebilincselő. Vigyázat, itt még a halottak sem nyugodhatnak békében!

További információk

Szerző

L. S. Hilton

Kiadó

Athenaeum Kiadói Kft.

Oldalszám

366

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-09-13

ISBN

9789632935836

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Domina”értékelése elsőként