-21%
-21%Egy igaz férfi

Egy igaz férfi

3 500 Ft 2 765 Ft

Clifton-krónika 7.

Készleten

Cikkszám: 139232
Kategória: Szerző: Kiadó: General Press Kiadó Reklámügynökség és Nyomda Kft.
A kiadás időpontja: 2017-04-14
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A bristoli születésű Harry Clifton sorsa nem is alakulhatott volna fordulatosabban. A kikötői dokkmunkás fiából az évtizedek során híres író és a királynő lovagja lett. Időskorára csak egyetlen célja maradt: megírni élete fő művét, amely halhatatlanná teszi a nevét. Miközben beletemetkezik a munkájába, a családja mindennapjai is tovább bonyolódnak.
Emma épp leköszön a Bristoli Királyi Kórház elnöki posztjáról, amikor meglepő telefonhívást kap Margaret Thatchertől. Mindeközben Giles sokkoló információ birtokába jut a feleségével, Karinnal kapcsolatban; Sebastiant váratlanul kinevezik a Farthings Kaufman Bank elnökének; Jessica pedig komoly bajba kerül, és csak Grace nénje közbenjárása menti meg. Eközben Lady Virginia készen áll arra, hogy a hitelezői elől külföldre meneküljön, amikor egy nem várt haláleset következtében törleszteni tudja az adósságait, sőt akár a Clifton és a Barrington családon is bosszút állhat – egyszer s mindenkorra.

A Clifton család generációkon és kontinenseken átívelő, sikerekkel és kudarcokkal, intrikákkal és bosszúval, szerelmekkel és barátságokkal teli története lezárul a családregény hetedik kötetében.

További információk

Szerző

Jeffrey Archer

Kiadó

General Press Kiadó Reklámügynökség és Nyomda Kft.

Oldalszám

464

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-04-14

ISBN

9789634520016

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Egy igaz férfi”értékelése elsőként