-21%
-21%A tizennegyedik gyarmat

A tizennegyedik gyarmat

3 990 Ft 3 152 Ft

Készleten

Cikkszám: 140666
Kategória: Szerző: Kiadó: Gabo Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2017-07-17
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Miután egy küldetés során lelövik repülőjét Szibéria fölött, Cotton Malone, az amerikai igazságügyi minisztérium egykori ügynöke küzdelembe bonyolódik Alekszandr Zorin ellen, akinek Szovjetunió iránti hűsége a hosszú évtizedek alatt az Egyesült Államokkal szembeni heves gyűlöletté torzult.
Malone megtudja, hogy Zorin és egy másik, volt KGB-s tiszt, aki még mindig alvóügynök nyugaton, egyenesen Washingtonba, az elnök beiktatására tartanak. Az alkotmány egyik hibája, és a még kevésbé tökéletes Elnöki Utódlási Törvény utat nyitott a politikai zűrzavar számára, Zorinnak pedig szándékában áll teljes mértékben kihasználni mindkettőt.
Zorin támadást tervez egy hidegháborúból hátramaradt fegyver segítségével, amelyet csupán legendának hittek. Az oldalán áll egy megdöbbentő titok is, amely Amerika legrégebbi testvériségének, a Cincinnati Társaságnak az irattárában rejtőzik – ez az a csoport, amely egykor harcászati erejével az elnököket segítette, beleértve a Kanada megszállására létrehozott, három titkos tervet is.
A hajsza Oroszország fagyos vidékeitől a Fehér Házig tart, Malone-nak pedig nemcsak Zorinnal kell megküzdenie, hanem szembe kell szállnia legmélyebb félelmével is – egy súlyos gyengeséggel, amit hosszú ideig elutasított, ám most mindent veszélybe sodor…

Steve Berry inspiráló, új thrillerében minden megvan, amit tőle várunk: valóság, fikció és történelem.

További információk

Szerző

Steve Berry

Kiadó

Gabo Könyvkiadó

Oldalszám

528

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-07-17

ISBN

9789634064749

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A tizennegyedik gyarmat”értékelése elsőként