-26%
-26%A szakács – LOVE FOOD avagy a felső tízezer titkai

A szakács – LOVE FOOD avagy a felső tízezer titkai

Bolti ár: 3 290 Ft
Internetes ár: 2 435 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 106817
Kategória: Szerző: Kiadó: Trivium Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2011-04-14
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

2008-at írunk, világméretű gazdasági válság, polgárháború Srí Lankán és egy cég Zürichben, amely legnagyobb titokban robban be a LOVE FOOD névvel. Titkos, diszkrét elvonulás kettecskén, mindent a cél érdekében…
Maravan Vilasam Sri Lankáról érkezett, kimagasló szakácstudománya ellenére konyhai kisegítőként tengetni életét Zürich egyik elegáns éttermében. Egy este a fiatalember meghívja magához vacsorára barátnőjét, aki a feltálalt fogások hatására nála tölti az éjszakát. Így mikor egyik napról a másikra Maravant kirúgják az állásából, hamar megérik új terve: szexuális vágyat felkorbácsoló ételeket kínáló, házhoz szállító céget alapít.
Maravan az afrodiziákumként szolgáló ételek elkészítésének titkát még otthonról hozta, és az ősrégi recepteket a molekuláris konyha főzési módjával ötvözte. Nem csoda, ha a – természetesen illegálisan működő – „Love Food” cég híre villámsebesen terjed. Befolyásos, gazdag kliensek kezdenek érdeklődni iránta.
Hősünk mesés, vágyfokozó ételekkel kápráztatja el gazdag megrendelőit. A szolgáltatás ürügyén bepillantást nyer azok világába, akik sorsokról döntenek nem válogatva az eszközökben, ha pénzről van szó. Mikor rájön, kiket szolgál ki, nehéz döntés előtt áll…
Suter Az emlékezet csapdája után e regényét is a tőle megszokott, tényszerű stílusban tolmácsolja, mely mégis vibrál a feszültségtől és humortól. Nyelvezete, gördülékeny mondatai tömörek, csattanósak. A történetet bűntény, szerelem, politika, társadalomkritika szövi át. Regényeiben bepillantást enged az élet egy-egy különös szegmensébe, ezúttal a molekuláris gasztronómia rejtelmeibe, sőt a regény végén receptek formájában is megosztja velünk a csábító menüt.

További információk

Szerző

Martin Suter

Kiadó

Trivium Kiadó Kft.

Oldalszám

277

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2011-04-14

ISBN

9789639711709

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A szakács – LOVE FOOD avagy a felső tízezer titkai”értékelése elsőként