-26%
-26%A maffia szívében

A maffia szívében (Maffia 3.)

3 499 Ft 2 589 Ft

Maffia-trilógia 3.

Készleten

Cikkszám: 133214
Kategória: Szerző: Kiadó: Álomgyár Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-01-31
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Suzanne új élete küszöbén is harcban áll az érzéseivel. Massimo iránti szerelmét képtelen háttérbe szorítani, ezért úgy dönt, nem küzd tovább önmagával, és alárendeli testét, lelkét annak a férfinak, aki a múltban már annyi fájdalmat okozott neki. Azt reméli, hogy a megbocsáthatatlan megbocsátásával megteremtheti kettejük közös jövőjének alapjait. S talán pont annak a valakinek köszönhetik majd a boldogság újra felcsillanó lehetőségét, aki hármuk közül a leginkább oltalomra szorul…

Vajon a féktelen szenvedély elegendő ahhoz, hogy összetartsa őket? És létezhet-e happy end a maffia világában, ahol a férfiakat eskü kötelezi arra, hogy betartsák a szervezet törvényeit, s ahol bárkiből válhat barát, de ellenség is?

BORSA BROWN hatalmas sikert aratott trilógiájának új kiadású befejező részéből nemcsak az derül ki, hogy van-e végzetesebb dolog az életben a vágynál és a szerelemnél, hanem az is, hogy ennek érdekében képes-e az ember békét kötni saját magával. Az erotikus jelenetekben és szenvedélyes párbeszédekben bővelkedő harmadik kötet minden mélyen rejtőző érzelmet előcsal az olvasóból.

További információk

Szerző

Borsa Brown

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Oldalszám

280

Kiadás dátuma

2017-01-31

ISBN

9786155596193

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A maffia szívében (Maffia 3.)”értékelése elsőként