-26%
-26%Programozási ismeretek

Programozási ismeretek

2 190 Ft 1 620 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 130208
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2015-06-29
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A kiadvány a programtervezési ismereteket, az algoritmusokat, az adatszerkezeteket lehetőség szerint programozási nyelvektől függetlenül tárgyalja. A programozás tanulását természetesen nem lehet teljesen elvonatkoztatni egy konkrét programozási nyelvtől, ezért a könyv anyagának feldolgozásához javasoljuk egy korszerű, vizuális fejlesztőrendszer, a Visual Basic használatát. A Visual Basic fejlesztői környezet ingyenesen letölthető az internetről, korlátozások nélkül felhasználható az oktatásban és szerepel az informatika érettségin engedélyezett szoftverek listájában.

A tankönyv értékét nagymértékben növeli, hogy az egyes leckék anyagát számos feladat szemlélteti, ezek megoldhatók bármely vizuális programozási nyelv segítségével.
Könyvünket különösen ajánljuk azoknak a diákoknak, akik az informatikai alapismeretek tantárgyból készülnek az érettségire vagy informatikából emelt szintű érettségit kívánnak tenni, de haszonnal forgathatják az informatika jellegű gimnáziumi és szakközépiskolai osztályok tanulói, tanulmányi versenyek, tanfolyamok résztvevői és a programozás, programtervezés iránt érdeklődők is.

További információk

Szerző

Juhász Tibor, Kiss Zsolt

Kiadó

Műszaki Könyvkiadó Kft.

Oldalszám

339

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2015-06-29

ISBN

9789631644623

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Programozási ismeretek”értékelése elsőként