-79%
-79%Tanuljuk meg a Visual C# 2008 használatát 24 óra alatt

Tanuljuk meg a Visual C# 2008 használatát 24 óra alatt

Bolti ár: 6 980 Ft
Internetes ár: 1 500 Ft

Készleten

Cikkszám: 92774
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: Kiskapu Kft.
A kiadás időpontja: 2009-03-16
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Amikor a Microsoft bevezette a .NET platformot, egy új, izgalmas programozási nyelv született. A Visual C# ma már a .NET környezetre fejlesztők első számú választott nyelve, és maga a Microsoft is Visual C# nyelven írta a .NET keretrendszer nagy részét. A Visual C# egy modern, objektumközpontú nyelv, amelyet kezdettől fogva a helyes hozzáállással terveztek és alkottak meg, és a más nyelvekben fellelhető leghasznosabb szolgáltatásokat valósították és fejlesztették tovább benne, a Visual C# 2008 pedig a C++ erejét és rugalmasságát ötvözi a Visual C# egyszerűségével.

Ezt a könyvet azoknak szántuk, akik alig vagy még soha nem programoztak, illetve azoknak, akik esetleg második nyelvként használnák a Visual C#-et. A kötetet megírásakor és megszerkesztésekor világos cél lebegett a szemünk előtt: az, hogy a lehető leggyorsabban termékeny programozót faragjunk az Olvasóból. A Visual C# nyelven írt alkalmazások fejlesztése és a nyelv oktatása terén szerzett tapasztalataimat felhasználva olyan könyvet igyekeztem írni, amely reményeim szerint eloszlatja a ködöt, és azt tanítja meg, amire szükségünk van. A szerzők gyakran esnek abba a hibába, hogy a technológiára összpontosítanak annak gyakorlati alkalmazása helyett. Én komoly erőfeszítéseket tettem annak érdekében, hogy ebben a kötetben a gyakorlati készségekre helyezzem a hangsúlyt, amelyeknek rögtön hasznát vehetjük egy program fejlesztése során.

A könyvet öt részre osztottuk, amelyek mindegyike a Visual C# 2008 nyelvű alkalmazásfejlesztés más-más területére összpontosít. A részek általánosságban azokat a feladatokat és abban a sorrendben követik, amelyekkel és ahogyan találkozni fogunk, amikor elkezdünk saját programokat írni a Visual C# 2008 segítségével, ezért sorrendben célszerű elolvasni őket:

# I. rész: A Visual C# 2008 környezet
# II. rész: Felhasználói felület építése
# III. rész: Hozzuk működésbe a dolgokat: programozás
# IV. rész: Adatkezelés
# V. rész: A megoldások közzététele – és ami azon túl van

További információk

Szerző

James Foxall

Kiadó

Kiskapu Kft.

Oldalszám

528

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2009-03-16

ISBN

9789639637559

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Tanuljuk meg a Visual C# 2008 használatát 24 óra alatt”értékelése elsőként