-26%
-26%Az Internet használata II. IF

Az Internet használata II. IF

Bolti ár: 1 280 Ft
Internetes ár: 947 Ft

HTML, CSS

Készleten

Cikkszám: 71596
Kategória: Szerzők: , Kiadó: Kiskapu Kft.
A kiadás időpontja: 2006-11-28
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A szerzők, akik a középfokú, valamint a felnőttoktatásban dolgoznak, azzal a szándékkal írták ezt a könyvsorozatot, hogy rövid, áttekinthető formában juthassanak információhoz a középiskolások, a felnőttoktatásban vagy a felsőoktatásban részt vevők, illetve az önképzéssel tanulók. A könyvsorozatot úgy állították össze, hogy az első nyolc kötet megfeleljen az ECDL vizsga moduljainak. A könyv több céllal készült. Egyrészt a kétszintű érettségire való felkészüléshez. Másrészt a lelkes érdeklődőknek szeretnének segítséget nyújtani, a szerzők a kezdeti lépések megtételéhez. Harmadsorban az ECDL vizsga Webkezelő moduljának teljesítését is segíteni kívánják vele.

A könyv szerkezete:

# A fejezetek elején találhatóak összefoglalva a megértéshez szükséges elméleti ismeretek.
# Az Elemek leírása cím alatt ismerkedhetünk meg a HTML kódolással.
# A Mintafeladatok bemutatják, hogyan kell megoldani a webszerkesztőben egy adott feladatot. A leírást pontosan átolvasva, lépésről lépésre hajtsuk végre.
# A Kezelési leírások tartalmazzák a webszerkesztő program használatát rövid, táblázatos formában. Főleg azoknak hasznos, akik már tudják valamennyire használni a programot, de valahol elakadtak.
# A Gyakorlati feladatok segítségével gyakorolhatjuk be a webszerkesztő használatát.
# A fejezet végén található Kódgyakorlatok cím alatt gyakorló feladatokat találhatunk a kódszerkesztéshez. Ezeket igyekezzünk teljesen fejből megoldani. Ha nincs ötletünk, olvassuk el ismét az Elemek leírása fejezetet, és ezután oldjuk meg a feladatot. A Függelékben található megoldásokat csak a feladat megoldása után, önellenőrzés céljából használjuk.

További információk

Szerző

Bodnár István, Magyary Gyula

Kiadó

Kiskapu Kft.

Oldalszám

152

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2006-11-28

ISBN

9789639637207

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az Internet használata II. IF”értékelése elsőként