-37%
-37%Adobe Illustrator CS5

Adobe Illustrator CS5

Bolti ár: 6 300 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft

Adobe Creative Suite 5.5-ös verzióhoz igazítva

Készleten

Cikkszám: 109010
Kategória: Szerző: Kiadó: Perfact-Pro Kft.
A kiadás időpontja: 2011-09-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az Adobe Illustrator CS5 elsajátításának leggyorsabb, legkönnyebb és legátfogóbb módja

A „Classroom in a Book®” a legtöbb példányban eladott szoftveroktató tankönyvsorozat. Segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatjuk meg az Adobe szoftverek használatát. A „Tanfolyam a könyvben” azt nyújtja, amit semmilyen más könyv vagy képzés nem tud – az Adobe termékszakértők támogatásával fejlesztett, hivatalos oktatósorozat az Adobe Systems Incorporatedtől.

Az Adobe Illustrator CS5 – Tanfolyam a könyvben tizenöt leckéje az Adobe Illustrator elsajátításához szükséges alapokat veszi sorra. Számtalan tippet és módszert kapunk e közben, amelyek segítségével hatékonyabban dolgozhatunk az alkalmazásban. Végigvehetjük a könyvet az első leckétől az utolsóig, de válogathatunk a csak bennünket érdeklő témakörök között is!

A lépésről lépésre haladó, gyakorlatias feladatokkal megszerezhetjük az Illustrator CS5 használatához szükséges stabil tudást. Megtanuljuk, hogyan készítsünk logókban, illusztrációkon, plakátokon vagy perspektivikus rajzokon felhasználható grafikákat. A milliméterpontos ábrák készítésétől a szabadkézi festésig rengeteg fontos ismeretet sajátíthatunk el a leckék során.

További információk

Szerző

Lénárt Szabolcs

Kiadó

Perfact-Pro Kft.

Oldalszám

510

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2011-09-13

ISBN

9789639929104

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Adobe Illustrator CS5”értékelése elsőként