-26%
-26%100 halálos technika a túléléshez

100 halálos technika a túléléshez

Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 212 Ft

Egy hajdani SEAL kommandós útmutatója az önvédelemhez, az üldözők lerázásához és a vészhelyzetek túl

Készleten

Cikkszám: 133935
Kategória: Szerző: Kiadó: 21. Század Kiadó
A kiadás időpontja: 2016-03-30
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

„Sorsunkat az határozza meg, meddig vagyunk hajlandók elmenni az életünkért – azok a döntések, amelyeket az életben maradásunkért hozunk. Minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk azért, hogy megóvjuk, és folytathassuk életünket.” – Bear Grylls

A könyvben található technikákat nem véletlenül nevezik »halálosnak«. Magas színvonalon képzett ügynökök dolgozták ki őket, olyanok, akik rendszeresen szembesülnek életveszélyes helyzetekkel, és akiknek ezen módszerek alkalmazásához felül kell emelkedniük az emberi teljesítőképesség, precizitás és találékonyság korábbi határain. A könyv a különleges ügynökök világából származó, a gyakorlatban alkalmazható módszereket tartalmaz. Többségüket csak a legkomolyabb vészhelyzetekben szokták használni, és mind az önvédelmet szolgálja. Amikor az ember váratlan veszélyekkel szembesül, sok esetben a menekülés a legbiztonságosabb megoldás. Egy aktív lövésszel szemben az első reakció legyen mindig a menekülés – és csak az utolsó a küzdelem. Ha egy útonálló el akarja venni az értékeit, adja át őket. Ha viszont tényleg eljön a világvége… akkor mindent szabad. Nem célunk, hogy létrehozzunk egy veszélyes polgári réteget, szórakoztatni akarunk és önvédelemre tanítani. Csak szellemünkben legyünk halálosak, ne a tetteinkben! Tartsuk tiszteletben mások jogait és az állam törvényeit!

Clint Emerson, az amerikai tengerészgyalogosok különleges egységének, a SEAL-nek tisztje volt. Könyvében megmutatja, hogyan szabadulnak meg az ügynökök, ahogy ő nevezi, az „Erőszakos Nomádok”, a legveszélyesebb helyzetekből. A technikák egy része valóban halálos, de Emerson kizárólag önvédelemről beszél. Talán ennek köszönheti világsikerét, milliós példányszámát, vezető pozícióit a legnagyobb sikerlistákon, több országban is.

További információk

Szerző

Clint Emerson

Kiadó

21. Század Kiadó

Kiadás dátuma

2016-03-30

ISBN

9786155373855

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“100 halálos technika a túléléshez”értékelése elsőként