-21%
-21%Időkapszula

Időkapszula

Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 363 Ft

Készleten

Cikkszám: 141000
Kategóriák: , Szerzők: , Kiadó: Partvonal Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2017-08-09
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A felnőttek sokszor rettenetesen értetlenek. Nem tudják, miről beszélsz, mit akarsz, és mire gondolsz. Mintha elbeszélnétek egymás mellett. Pedig egykor ők is ugyanolyanok voltak, mint te, csak már elfelejtették, milyen volt fiatalnak lenni…

Holott vétek lenne elfelejteni a legjobb dolgokat. A gondolataidat, érzéseidet, a jó bulikat és az igaz barátokat. A kedvenc helyeket és az utálni valókat. Az őrült gondolatokat és a hihetetlen kalandokat, a jó beszólásokat, és persze a legjobb nyarakat.

Ez a kis könyv abban segít neked, hogy elzárhasd és sok-sok éven át megőrizhesd azt, ami TE vagy! Üzenhetsz a későbbi önmagadnak: mondd el neki, mire figyeljen!

Időkapszula, ami sok-sok év múlva visszarepít a múltba, hogy sose felejtsd el, ki is vagy valójában! Ne feledd, ez nem egy hagyományos napló. Ha végeztél vele, ne ásd el a múlt emlékei közé!

Írd bele, mikor akarod újra felnyitni, majd tedd el a legtitkosabb helyre, és gondosan őrizd meg! Ha eljött az idő, és úgy érzed, tudnod kell, honnan indultál az élet nevű, hosszú útra, nyisd ki újra! Hidd el, hihetetlen élmény lesz!

Üzenj magadnak a jövőbe, írj, ragassz, fess bele, és élvezd minden pillanatát!

Induljon az utazás!

További információk

Szerző

Fekete Judit, Györgyi Adrienne

Kiadó

Partvonal Könyvkiadó

Oldalszám

72

Kiadás dátuma

2017-08-09

ISBN

9786155283987

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Időkapszula”értékelése elsőként