-23%
-23%Minden héten szüret

Minden héten szüret

3 990 Ft 3 072 Ft

Készleten

Cikkszám: 139098
Kategória: Szerző: Kiadó: Kossuth Kiadó ZRt.
A kiadás időpontja: 2017-03-16
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Bálint György – vagy ahogyan az országban hosszú évtizedek óta mindenki ismeri, Bálint gazda már számos újságcikkel, televíziós műsorral és szakkönyvvel lopta magát a szívünkbe. Utóbbiak közül az egyik legkeresettebb az először 1985-ben megjelent Minden héten szüret című munka, melynek negyedik, átdolgozott kiadását tartja kezében az olvasó. A képekkel gazdagon illusztrált kötetben 52 kerti növény portréja található.
A könyvben megtalálhatók a hazai kiskertekben már jól ismert és mostanság elterjedőben lévő zöldségek, gyümölcsök és dísznövények (paradicsom, alma, körte, rózsa, orgona, brokkoli, bimbós kel, stb.), de Bálint gazda a népszerűségnek még kevéssé örvendő, ám annál izgalmasabb növényekről (cikória, mángold, csicsóka, gumós kömény) sem feledkezett meg.
Az amatőr kertészek mellett, akik inkább a termesztéstecnikára kíváncsiak, a növények kultúrtörténete iránt érdeklődők is örömüket lelhetik a könyvben, hiszen a gyakorlati tanácsok mellett rengeteg érdekességet is találunk ebben a színes, a szerzőre jellemzően szerethető stílusban megírt kötetben.

További információk

Szerző

Bálint György

Kiadó

Kossuth Kiadó ZRt.

Oldalszám

216

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2017-03-16

ISBN

9789630988391

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Minden héten szüret”értékelése elsőként